Verlof van 1 augustus tot en met 9 augustus.

Optieker roeselare sinds 1940

Ons professioneel advies bij de brilkeuze bestaat niet enkel uit het gratis oogonderzoek en de gratis oogmeting, maar ook uit de expertise die wij dankzij de jarenlange feedback van onze klanten verkregen.
Van kinderbril tot leesbril gaan we samen op zoek naar wat voor u van belang is: duurzame, robuuste brillen en elegante, bijna onzichtbare monturen horen allemaal tot het assortiment van onze optiek.

Brillen & kinderbrillen van enkel kwalitatieve merken

Onze brillenwinkel is de Roeselaarse verdeler van Agatha Ruiz, Armand Basi, Albert I’mStein, ba&sh, Cabrio, Bvlgari, Carrera, C Zone, Chopard, Lara D, Lamarca, Four Seasons, Lio, Io, Dolce & Gabbana, Einstoffen, Emporio Armani, Façonnable, Giorgio Armani, Guy Laroche, Hackett, IKKS, Ironic Iconic, Henry Jullien, LIU JO, Marc Cain, Milo & Me, Moncler, Monoqool, Neostyle, Oakley, Paul & Joe, Polaroid, Porsche Design, Polo Ralph Lauren, Ray Ban, Rodenstock, Theo, Tree, Tom Tailor, Tony Same en Web eyewear.

Terugbetaling persoonlijk advies

Het RIZIV (Rijksinstituut voor ziekte – en invaliditeitsuitkering) legt de wettelijke tegemoetkoming voor de aankoop van kinderbrillen, optische of multifocale brillen jaarlijks vast en geeft tussenkomsten aan kinderen (tot 18 jaar), aan personen met afwijking van minstens +/-8,25 en aan iedereen ouder dan 65 jaar met een progressieve bril en een afwijking van minimaal +/- 4,25. Let wel, om deze tussenkomsten te verkrijgen, is het attest van een oogarts nodig. Terugbetaling van het ziekenfonds verschilt per ziekenkas, op de webpagina’s van uw mutualiteit zal u deze informatie vinden.
Wij houden ons natuurlijk goed op de hoogte hierover en helpen u graag wegwijs als u bij Optiek Hoet langskomt voor een persoonlijk advies.

Optische en multifocale brillen geslepen in eigen atelier

Als optieker investeren wij voortdurend in onze apparatuur en opleiding zodat optische of multifocale brillen perfect geslepen worden volgens de nieuwste technieken. Ook kunt u in ons atelier uw bril laten herstellen, wij kunnen de bril bijpassen of zelfs de glazen herslijpen voor een nieuw montuur.